Självförtroende..

Idag är självförtroendet i bott! Tycker ja är så jävla ful i håret o att de gör så att ja inte passar i nånting längre. Konstigt att de sitter i håret. Sitter därför nu o letar billigt löshår. Låter jättefjantit men ja vill känna mej lite snygg i sommar iaf. Ja vill trivas med hur ja ser ut. O de gör jag vanligtvis men absolut inte idag!

Kommentarer
Postat av: Moa

Usch jag hatar sånna dagar. Astrist.



Men jag tror inte att billigt löshår är grejen. Problemet med billigt löshår är att det brukar se väldigt mycket ut som billigt löshår :P Å då tror jag att det bara blir värre.



Jag skulle nog lägga de pengarna på ett besök hos frisören... klippa det så att det faller snyggare, och på nån fin toning (frisörfärgning är ju så himla dyrt!)L'oreal Casting har snygga toningar. Typ Ljusblond eller nåt tror jag skulle funka på dig (den blir typ lite mer mellanblond skulle jag säga)Sen har dom en som heter Ljus guldkopparblond som jag älskar, men den är mer rödblond :)



Säg bara till om du vill ha hjälp med toningen, jag älskar att tona håret (har nog gått igenom hela L'oreals sortiment vi det här laget)

2009-06-04 @ 14:53:17
URL: http://dodgravarn.blogg.se/
Postat av: mamsen

Jag tycker du är jättesnygg i ditt nya hår, min lilla stumpa se vuxen ut. Men mår du dåligt ska du naturligtvis göra något åt det. Håller med Moa det är bättre du går till frisören.

2009-06-04 @ 17:37:06
URL: http://emmawenchehelen.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0