Herkules

Igår laddade jag ner (schhh säg inte till nån) Herkules. De va svenskt tal på men de va oxå svensk text. Det jobba med de va att texten och talet va inte lika. Det såg ut som att dom flitigt hade använt synonymfunktionen i word. 
Ett exempel ; Vi borde kalla honom Klumpeles! (säger dom ju i den svenska versionen) I texten stod de "Vi borde kalla honom Bärsärkules!"

Jobbigt!

Tänkvärt

Den här texten hittade jag i en kommentar på en blogg. http://mammamelissa.blogg.se/2009/july/utkast-hej-alskade.html , det stod ingen avsändare så jag vet inte vem jag ska referera till men de va sjukt bra sagt.

Behöver ju inte vara kommentatorn som hittade på det heller. Kanske nån som vet vart de ommer ifrån från början?



Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt konto. Det är inget fel.
Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare. Men banken överför inte pengarna till nästa dag.

Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto. Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?
Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att alla har vi ett sådant konto!

Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID.
Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat.
Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto
för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid. Om du inte nyttjar dagens insättning.
Så är det enbart ditt fel.

Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot i morgon!
Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Investera tiden smart
så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.

Tiden går. Gör det bästa av dagen idag!

För att förstå värdet av ett ÅR, fråga en student som missade examen.
För att förstå värdet av en MÅNAD, fråga en mor som fött ett barn för tidigt
För att förstå värdet av en VECKA, fråga redaktören på en veckotidning.
För att förstå värdet av en TIMME, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
För att förstå värdet av en MINUT, fråga han som kom för sent till flyget.
För att förstå värdet av en SEKUND, fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka.
För att förstå värdet av en MILLISEKUND, fråga han som kom tvåa i OS.

Värdesätt vartenda ögonblick och värdesätt det ändå mer när du delar det med en person som betyder mycket för dig,
så mycket att du just delar din tid med denna person. Och tänk på att tiden inte väntar på någon.

Gårdagen är historia.
Morgondagen är ett mysterium.
Dagen idag är en gåva.
Det är därför den kallas för nuet.


Black sheep

Såg nyss black sheep med Jens, usch den kommer jag aldrig se igen. Va inte en film i min smak! Jag mådde illa genom nästan hela filmen. Och slutet va skitfånigt enligt min mening. 

Det handlar då om två bröder som är uppfödda på en fårfarm. Den ena utvecklade fårfobi pga saker som hände i början av filmen. Han flyttade till stan och började gå hos en psykolog. Filmen utspelar sig när han kommer tillbaka hem till farmen och ska sälja sin del av ägorna till sin bror. Brodern försöker att föda upp genmanipulerade får, och alla fåren har då blivit galna i filmen och attackerar alla de ser och de som blir bitna förvandlas till får efter ett tag. Men det finns självklart ett botemedel så i slutet räddas (nästan) alla. Botemedlet räcker dock inte till alla galna får så dom kommer på ett annat sätt att göra sej av med dem.

  

Smink

Köpte lite nytt smink igår och lösögonfransar, vilket jag aldrig ens har stött i förut. Jag provade göra en catwomansminkning så som ja tänkte från början men den vill stanna kvar i huvet så de blev skitfult. Har aldrig vart särskilt bra på sminkning. De jag gör dagligen är väldigt simpelt men jag använder nästan aldrig ögonskugga för de blir aldrig bra, använder jag de så är de sotade ögon för de kan ja göra så att de ser okej ut.

Lösögonfransar förresten va inte lätt, de va inte så svårt som jag trodde men de blev inte så jättesnyggt. Nästa gång får jag ta mer lim och kanske "frisera" dom lite.

Japp de vart en inlägg om mina brister som människa. Strax ska ja göra nåt som ja är desto bättre på, laga mat! ^^

Byggarbetare

I morse väcktes jag klockan 7 av att byggarbetarna började sätta upp byggställningen runt vårt hus. När det var dags att gå upp var de ett par gulklädda ben utanför mitt vardagsrums fönster, inte varje dag de ser ut så på tredje våningen. Så nu kan jag räkna med dålig sömn, höga ljud och smutsiga män i mitt sovrum i 8 veckor framöver.

Å andra sidan låter väl inte de så tokigt? ;)

Elegant dukning

Eftersom jag jobabr ensam och inte kan lämna butiken för att köpa roliga saker så gjorde jag en dukning med sånt vi hade hemma. Tänkte ju vänta med att göra en ny men apelsinerna i den förra luktade inte så gott när jag kom i morse ^^

Så de blev en enkel och elegant dukning i vitt och silver. Grunden är som vanligt en vit duk sen har jag lagt ut en löpare av silvrigsisoflor och ovanpå det ligger en vit remsa som är delad mitt i på "lången", syns tyvärr inte så bra på bilderna men de blev en snygg "frostad" känsla. En enkel glasvas med 4 vita liljor i. På duken står det dekorationsbollar från 2have i 3 olika storlekar. Servetterna har mamma sytt och i dom ligger en vit ros i vattenrör och sen har jag knutit ihop dom med pärlband. I glasen, vasen och utstrött på löparen ligger små plastkristaller.










Sminkning

Igår bad jag en tjej om hjälp med inspiriation till sminkningen jag ska ha när jag är catwoman, för jag tror inte att ja ska någon mask. Hon nappade och såhär blev resultatet ;



Jag tyckte de blev skitsnyggt så jag gör nog samma stil fast kanske tar ut svängarna ännu mer ;D eller så kör jag såhär vi får se, ska prova någon dag här :)

Tack för hjälpen iallafall!
http://killercolours.blogg.se

Brudbukett

Idag har jag gjort en visningsbrudbukett den består av;
Gula rosor
Murgröna (herdera hibernica)
Rep runt stjälkarna
Nålar
Snäckor






Påfågel

Inspirationsbild


Resultat, blev inte så bra som ja hade hoppats men ja får prova att göra någon större nån gång.


Nattens dröm..

Vi åkte utomlands med familjen och några vänner. Vi hamnade i en by där alla bodde i plåtbaracker (ni vet såna där som ofta står staplade i stora "lasthamnar") vi fick ett vindpinat gammalt hus som saknade en vägg. Stället kryllade av olika mårddjur (jag va livrädd). En dag skulle jag och katrin gå ut och kolla på den stora marknaden som täckte alla ytor där de inte va bostäder. Då sprang vi på pappas norska kusin som tydligen jobbade i en lite butik på orten. Jag kramade om honom som jag brukar göra men han var väldigt full (mitt på dagen när han skulle till jobbet). Han var väldigt glad att se mej och visade upp mej för alla sina vänner vilken vacker flicka jag hade blivit xD. Sen helt plötsligt hade hn gjort mej gravid. Så jag tvingade honom att köpa ut en flaska tequila ur butiken han jobbade i så jag kunde ta död på barnet, annars skulle jag tala om för alla vad han hade gjort.

Undra vart man får allt ifrån?


Nu behöver jag hjälp!

Jag vet att ni är ett gäng som läser här, ni är dock ganska dåliga på att kommentera men nu behöver jag er hjälp så de vore trevligt om ni kunde slänga in en kommentar. Det är snart dags att göra en ny dukning här i butiken, jag tänkte på tisdag. Men jag vet inte vad jag ska göra. Jag funderade på barnkalasdukning av något slag men jag behöver ett tema! Så erat jobb är alltså att föreslå olika teman, de är väl inte så jobbigt? ;)

Dukningarna;
Citrusfusion
Sommarkalas
Havstema
Bröllopsdukningen hade jag inga bilder på :/

Unbra - Tradera is the shit!

Igår kom jag på att jag ville köpa mej en "unbra". Jag har sett reklam för det på facebook men från den sidan kostar de 399 kr + frakt. Istället gick jag in på tradera där jag vann auktionen på sjuttioen svenska riksdaler. Sen låg frakten på 70 spänn så 141 kronor blev det. Tjäna rätt bra där *stolt*


Pizza.nu

Nu har jag provat att beställa pizza online, betala med kortet över internet plus att man får 30 gratisbio poäng.

Det var väldigt smidigt och lättvindigt. Tyvärr lyckades vi välja ut den dyraste restaurangen så en familjepizza med utkörning gick på 290 spänn. Men just ikväll var det värt det. Gött var det oxå, vi köpte en stark mexikansk pizza med oxfilé, mumma va de!



Alice in wonderland

Nu har jag nåt att se fram emot! Tim Burton har gjort en tolkning på Alice i underlandet. Kommer på bio till våren.
Självklart är Johnny Depp med ;)
Här kan ni se den officiella trailern.


Brunettbella??

Eller vad ska man kalla henne? Jag gillar det iallafall! Jag gillar att hon gjorde det fast det är hennes hårfärg hon är känd för. Hon pratar om att ändra sin stil. Hon skriver att hon helst av allt bara vill sätta sig ute på landet i storstövlarna (mitt ord inte hennes) och skriva sin bok. Verkar som att vi får en betydligt mer jordnära Bella, det tror ja att "bloggsverige" behöver. You go girl!

http://blondinbella.se/en-inte-sa-blond-blondinbella/#Kommentarer

Korsett

Idag sitter jag och scannar nätet efter en korsett att ha till min catwoman dräkt. I nuläget har jag 2 alternativ som har rimliga priser men jag behöver hjälp att välja.



Nummer 1. Den här är från tradera, alltså begagnad men i nyskick. Inga lagda bud än så länge och de startar på 79 kr. Bra pris men de kan ju hinna bli mycket högre innan auktionen är slut.



Korsett nummer 2 kommer från korsetten.se. Den kostar 449kr och då ingår armgrejerna, trosorna och strumporna, så de är heller inget farligt pris. Fast jag behöver ju bara korsetten egentligen. Men får ja de där armgrejerna så kan jag göra kattklor också vilket jag inte kan i Sofias handskar.


Så vad tycker ni? Nummer 1 eller nummer 2? Jag ska leta vidare och se om ja hittar något ännu bättre. Ska även kika på lite sminkningar.

-

Oj va ja drömmer om Rickard då. Upptäckte att den enda andra drömmen i mappen också va om Rickard xD

Dröm

Jag skapade drömmappen för att jag har alltid drömt en massa och lyckas nästan alltid komma ihåg allt. Om de är intressant eller inte finns det väl skilda åsikter om. Nu på senare tid har ja dock slutat att komma ihåg nattens bravader. Det har bara funnits kvar ointressanta fragment. Drömmern från inatt kommer jag dock ihåg, men som jag sa intressant eller inte? Läs inlägg från den här mappen om ni vill. Den är mest för min egen skull.

Inatt var jag tillbaka i Smögen, vi va på klassresa. Vet dock inte med vilken klass. Det va florister från olika årskurser och några av Jens(sambons) kompisar. Vi bodde i segelmakeriet som vanligt. Men de skulle vara nåt stort "jippo" där inne. Mitt bland våra madrasser och kläder skulle dom spela in körslaget tror att Tommy Körberg var med komiskt nog . Av någon anledning ville ingen prata med Carola så jag och Rickard tog med henne på en promenad ut på bryggan. Längst ute på en brygga började Carola dansa och plumsade i vattnet, jag började hoppa i för att rädda henne men Rickard var en hundradels sekund före mej så jag fick ta emot mej på bryggkanten och kravla mej upp igen eftersom att någon var tvungen att få upp dem ur vattnet. Bryggan låg nämligen ganska högt över vattenytan. Jag krånglade emd livbojen en stund innan jag fick ner den i vattnet. Sen väntade jag, men ingen kom upp... då vaknade jag, men ja vet inte om de överlevde.

Ja herregud.


Måndag

Idag har jag umgåtts med Moa, de va mycket trevligt. Vi började med att hämta blommor hos leverantören och köra till butiken. Efter det blev det lunch från subway. Sen tog vi en runda på stan, kollad efter kläder till vår maskerad. Vi har även gjort en spelningslista till kalaset och dagen avslutades med pepparbiff, potatisklyftor och bearnaisesås. Sen kladdkaka och grädde till efterrätt ^^ Mycket smaskigt.

Har hittat en korsett jag vill ha på kalaset men den kosta 800 så sa se om Jens eller mamma kan köpa den åt mej i födelsedagspresent  :)

Makeover

Har gjort en liten makeover här hemma, köpte ny duk och nya krukor och växter igår. Blev även en orchideé till idag också. En vit phalaenopsis med cerise mitt :) Såhär fint blev det hos mej!







Jag blev nöjd :) Ville ha cerist från början men ja va tvungen o marinera Jens lite först ;)

Alkis

Upptäckte att ja har en cider i högsta hugg både på profilbilden och i min tillfälliga header xD Får nog ändra på det, så kan vi inte ha de, vad ska folk tro?

Igår hade vi lite "ölmys" hemma hos oss, de va väldans tevligt :)



Några fler bilder finns på facebook men dom är inte så speciella, mest ja o Sofia som fular oss.

Nyaste dukningen!

Den här gången är det Sofia som har vart chef över dukningen jag va bara en hjälpande hand åt konstnären. Temat var citrus och så här blev det, riktigt häftigt tycker jag :D

















Ber om ursäkt för dom kassa korten. Men både jag och kameran är kass så de finns inte så mycket att jobba med ;)



Grillkalas!



Ikväll blir de grillkväl hos denna pöjken. Då blir de att må gött! Öl, cider, kött och vänner de är det bästa med livet! ;D
Hur ser er kväll ut?

Storstädning!

Idag blir de storstädning i butiken. Vi ska städa vartenda litet skrymsle och göra massa förproducerat. Plocka bort allt onödigt och udda. För på söndag kommer kanske tv men de är hysch hysch så ja säger inget mer ;)

En av våra kära leverntörer har skickat oss murgröna med spinn så ja har sprayat dom med död-spray och nu ska de buras in i plast tills allt är dött! Tråkit bara att ja fick utslag över hela armarna :/

Nu är Sofia här så det är dags att börja jobba!

-

Smygreklam för Baccardi breezer ananas oxå, I like it!

Den förbaskade designen

Nu har jag iallafall gjort en egen den är grå och intetsägande eftersom ja inte kan bestämma mej hur ja ska ha det. Men jag tyckte att de va bättre att lägga upp den såhär än att ha kvar den som hörde till stilmallen. Sa göra om den när jag har tid, vet dock inte när de blir, till veckan eller nästa månad.

Djur..

Jag har tänkt på en sak.. i tecknade och animerade filmer som handlar om djur så pratar nästan aldrig de "onda" de bara skriker och morrar. Särskilt märkvärt är de i dinosauriefilmer. Hur kommer det sig? Har någon några teorier?


Bloggdesign!

Nu har jag pluggat på de här med bloggdesign så håll ut de blir en bättre design snart, mycket snart. Är ledig i morgon så då ska ja försöka pilla till de så att de blir lite mer personligt o så :)

Tjuvlyssna..

.. måste väl vara något av de roligast man kan göra? :P Jag hitatde en rolig sida som ja kan rekommendera till er som gillar korkade och spontana människor, som pratar lite för högt, lika mycket som jag. De förgyller verkligen min vardag :)





Bilden är länk till sidan.

-

Följ min blogg med bloglovin

Haha noo!

Ja råkade snubbla in på en supermodelltävling så för skojs skull skickade jag in några bilder. Jag orkade inte ta några nya så ja skickade såna ja hade o de är ju inte så många efetr att ja klippte av mej håret så de fick bli några inte så jättebra bilder. Det brukar inte spela någon roll om de inte är studio bilder efetrsom de ska ju nästan alltid vara proffs som tittar på dom men va ja inte fatta den här gången va att jag får en egen sida där dom här bilderna läggs upp och vad jag fattade ska folk få rösta xD Tror ni ja kommer få en enda röst? :p En bild va från Peace and Love och en har ja skitkass hållning på xD haha jaja That's life :)




Oaktiv..

Känner mej väldigt tråkig som inte har skrivit så mycket på senaste tiden men ja har inte haft något att skriva så de är väl lika bra att låta bli.


I lördags var vi till Tinas-glass, underbar hemgjord glass utan några som helst konstigheter, dessutom ekologisk, va säger ni om de? Hon har sitt café ute i skogarna mellan Molkom och Deje, klart värt ett besök för er som gillar glass! Hör av er om ni skulle vilja ha vägbeskrivning ;D Efter glassen bar de iväg till min kära far som fyllde år så de blev god mat och tårta. Kvällen spenderades på Playa del Råum i en varm o skön badtunna med vänner. Kanon dag förutom att ja blev lite krasslig så ja avvek först.

Söndag och Måndag var rätt så lugna, var till svärföräldrarna på råtorp och käkade middag igår. Idag tog vi oss (jag, Jens och Klara) en roadtrip till Café Liljenäs i Värmskog där min vän Moa jobbar. Och sen tog vi lite småvägar hem, de tycker jag är skoj ^^ Brukar se mycke djur, idag blev de rådjur och älg så de va inte så exotiskt men kul ändå för älg ser ja inte ofta alls längre sen ja flyttade till stan. Visserligen inte så konstigt :p

I morn blir de o jobba så ja ska försöka lägga mej på rätt sida 12 slaget :)


Bröllopsfotografen

Ska tala om för alla att kära Ulf Malmros har gjort en ny film "Bröllopsfotografen". Den har premiär i oktober och handlar om Robin som vill vara fotograf och på något sätt får han ett jobb på ett överklassbröllop i Stockholm, väl där blit han förälskad i brudens syster och han ska försöka ändra på sej för att få henne.

Skådespelarna är bland annat Björn Starrin, han som spelade Pölsa. Tuva Novotny, Johannes Brost och såklart Kjell Bergqvist. Han är med i de flesta av Ulfs filmer.

För de som inte vet vem Ulf Malmros är så var de han som gjorde bland annat Smala Sussie och Tjenare Kungen. Han är uppväxt i Molkom precis som jag, så jag är rätt stolt :D Han är född 1965 o de var en bra årskull för molkom de, bröderna Rongedal kommer från samma, dom gick i min mosters klass i grundskolan. Nu va de nogskrutet jag skickar med en trailer på filmen, tror att den blir minst lika kul som resten av hans filmer. En sån som man kan citera nästan halva filmen.



Ska ses!

Harry Potter

Var och såg Harry Potter igår, det var min födelsedagspresent till mamma och pappa.

Filmen va bra och spännande. Dock tycker jag alltid att de tar bort lite för mycket från böckerna. Man måste nästan ha läst böckerna för att häga med i vad som händer för händelseförloppet hänger inte alltid ihop genom filmerna. Jag förundras också över hur mycket karaktärerna har växt, dom va ju småsmå barn när allt drog igång och de känns ju inte som att de var så himla länge sedan.

Det blev lite tårar och några skratt. Helt klart sevärd!

Är spänd inför sista filme(r)n(a), den kommer nämligen delas upp i 2 delar. De kanske ni redan visste men de fick jag reda på igår. Så dom får nog med mycket från den boken :)

Kommer inte sriva något om själva handligen, de flesta har väl läst boken o de som inte gjort de men tänker se filmen vill inte veta o de som inte bryr sej, bryr sej ju helt enkelt inte ^^ 


Hemma igen

Nu har ja vart overksam här ett bra tag. Kom hem från underbara Smögen igår. Längtar redan tillbaka. Skönt att vara där o inte behöva bry sej om något. Finns massa bilder på Carls och Sofias facebook. Hade bra väder utom en sväng på onsdagen för då regnade det.

I morn ska vi ut på landet till mamma och pappa för pappsen fyller år. Ska även förbi en kompis mamma som har öppnat glasscafé, blir nog jättetrevligt.

Smögen

Ikväll åker vi tillbaka till Smögen! Jag, Jens, Sofia och Chriss åker idag sen kommer Klara och Amanda efter i morgon :D Ska bli skönt med lite semester, vädret blir väl lite tveksamt men de ordnar sej.

Puss och Karm ha det bra!

Gummisnoddar

Att jobba i butik har verkligen sina fördelar! Vissa människor kan förgylla ens dag och ge en ett riktigt gott skratt. Idag kom det in två unga killar, va väl ungefär som jag. Dom hade en "mosbricka-kartong" med sej med två korvbröd i. Den ena killen kommer fram och frågar om han kan få 4 gummisnoddar. Ja visst säger jag och slänger upp en låda gummisnoddar på disken så att han kan välja och vraka. Han får upp en ganska liten först och frågar sin kompis "tror du att den här räcker?" båda börjar skratta hysteriskt och de konstaterar att den va för liten. Då börjar jag förstå att de är nåt skumt på gång. Strax efter delar de frikostigt med sej av informationen att de ska stå krokimodeller och ska sätta fast korvbröden med hjälp av gummisnoddarna, vart kan ni väl lista ut själva? ;)


Planteringar

Idag har jag gjort om planteringarna i köpcentrat. Körde en ny design den här gången, väldigt olik från de andra gångerna.





Blev rätt nöjd faktiskt, hade velat haft mer echeveria egentligen men så blev de iaf :)


Nya dukningen!

Nu har vi ännu en ny dukning i butiken, denna gång är det sommarfest! Jag har gjort tårta, glass och bakelser av blommor och oasis i olika färger.


Hela dukningen

Tårta

Tårtbit

Nyckelpiga

Bakelser

Glass

Glass

Roadtrip!

Idag har jag och mamma vart på roadtrip nedåt i landet. Vi va först till Skövde och en blomstergrossist och köpte massor med kul saker. Jag tog som vanligt allt jag hittade som det var färg på! Efter att ha shoppat upp ex antal tusenlappar där for vi vidare till Askersund och åt lunch på en namnlös asiatisk restaurang. Vi fick syn på en skylt där de stod Venus choklad, så vi gick i regn i vad som kändes en evighet innan vi gav upp och tog bilen istället. Vi kom fram och  de var så gott och så lyxigt. Plus var även att de hade mycket bra priser. En av pralinerna va dekorerad med 22k guld och deras utpris var bara i snitt 6 kr per pralin, i en strut med 10 praliner. Vi har en liknande leverantör i Karlstad, men hon har betydligt högre priser och väldigt simlpa förpackningar så de ser inte exklusivt ut som dett gjorde.

Här är en länk till Venus hemsida.



Oj vad mycket gratis reklam de fick nu ^^ Hade jag vart Blondinbella eller Kenza hade jag tjänat storkovan ;D

Header?

Nån som har lust att göra en header åt mej? Har suttit och pillat så jag har kommit underfund med det mesta men ja har inga ideér till någon header :/

Pipparkakor

Hittade nåt himla skojigt! Pipparkakor, 229:- för 4 formar. Det finns 2 olika set att välja mellan. Ni hittar dom här!





Underbart kul!

Adams äpplen

Måste tipsa er om en av de bästa filmerna jag sett. De va ett tag sen ja såg den nu men den är genialisk. Den kan diock vara lite svår men bara man orkar lägga ner sej så är den sjukt bra tycker jag! Adams äpplen heter den och är en dansk film med Mads Mikkelsen.

Den handlar om en nazist som ska bo vid en kyrka som straff för något brott han gjort. Mads Mikkelsen spelar en mycket skum präst. Adam får i uppgift att under sin vistelse ta hand om äppelträdet som växer på gården, och hans mål är att baka en äppelkaka. De händer mycket konstiga saker på vägen, tillslut får han ändå till en liten äppelkaka.



Bör ses, jag lovar att den liknar inget du sett förut. Kankse nån som sett den redan? Vad tyckte du isf?

-

Tog tillbaka den gamla så länge så får jag fixa lite mer i morn. Sov sött!

Bloggdesign

Jag håller på att försöka ändra min blogg. Jag har docik ingen aning om vad jag håller på med så ni får ha överseende med hur de ser ut ett tag nu tills ja får ordning på det ^^

Michael Jackson

Såg nyss minnesceremonin för Michael Jackson, blev lite störd i början på att ingen grät men sen drog de ju igång o då kan ju inte jag hålla igen. Värsta va ju ändå dottern på slutet som går fram till micen o säger "Ever since I was born you have been the best father. I love you so much!" o gråter jätte mycket, hon va så söt.

Blev oxå lite irriterad på att många hade solglasögen, vet inte om de kanske var något symboliskt eller om de inte vill visa att de gråter. Är det det senare tycker jag att de är stört, klart man ska gråta på en minnesceremoni. Det är snarare konstigt om man inte gör de.

Det var iallafall väldigt fina minnen alla hade från honom. De hade mycket gott att dela med sej av. Jag har dock aldrig vart särskilt intresserad av honom men han var onekligen en stor man.

Tv4 visar en konsert med honom nu o alla är verkligen helt galna! Han är inte ens halvvägs genom första låten o jag har redan sett 3 pers som dom har fått bära ur folk havet för de svimmar. De skriker fortfarande när de ligger halvtavsvimmade på båren. Helt sjukt.




Rest in peace MJ

Bara bröst

Hittade en blogg om en grupp människor som kämpar för att rättigheterna skia bli lika för män och kvinnor i frågan om att ha topp eller inte på badhus. Dom har en namnlista och är någon intresserad kan man skriva på den här. Kul grej tyckte jag, men ja kommer fortsätta ha överdel på mej ändå. Men vill man gå utan ska man ju självklart få det utan att de ska vara oanständigt, right?



Vad tycker ni, med eller utan topp?

Ikväll blir det bio!

De va väldigt längesen ja va på bio. Men ikväll ska ja o Jens gå o kika på Hangover. Tror att den är skoj ^^


Tattoo

Fick ett erbjudande om en gratis tatuering. Vet inte om ja ska våga tacka ja, de är en som övar så man vet ju inte hur bra han är, han kan va kass o han kan va skit bra. Fast gratis är ju väldans gött :) Min kusin hade en idé på min Cash tatuering oxå. Hans gitarr i ljumsken, skule kunna va ganska snyggt faksiskt men de måste ju stå hans namn oxå annars är det ju ingen som förstår vems gitarr de är. Man kan ju ha den signade (bilden) Men då måste den va såpass stor så att de syns va de står. O nåt stort o blaffigt vill man ju inte ha, som täcker halva magen :s.



Nä jag behöver lite tips, Hjälp mej, hur ska ja göra? :)

Bilder på dukningen













Vad tycker ni?

Dukning

Vi har börjat med på jobbet att visa upp olika dukningar, förra jag gjorde var en bröllopsdukning i rosa. Den här gången blir de på havstema, ser ut att bli riktigt bra. Har inte kameran emd mej men kan ta kort med mobilen sen och lägga ut så att ni får se :)

RSS 2.0