Cloudy with a chance of meatballs

Hahah denna filmen verkar awesome, måste se den!



Bilden är länk till trailern. Bilden tagen från, källa.

Shoppingdag

Idag har jag och Sofia sprungit runt på stan och Bergvik. Fick massa saker gjort, banken, fixa bruksanvisning till en säng, köpa skruv till samma säng, köpa hårfärg och foundation. Den foundation som jag hade va så slut att jag hade klippt upp den och skrapat ur resterna. Eftersom den inte går och köpa på Bergvik och jag aldrig är i stan, fast det tar 5 min att gå till Åhlens men det har inte med saken att göra.

Jag har även köpt några julklappar och tänkt ut flera stycken till, skönt!
Slog ju även in paketen, mina julklappar ska alltid matcha varann så julklapparna går i svart, silver och mörkgrå. Granen kommer att gå i mörkgrått och förmodligen silver. Känns bra att ha lite framförhållning. Funderar på att skriva julkorten så att även det är klart. Bara att sätta på frimärken och posta dem när snön kommer ^^




Kass mobilbild men här är mina klappar, 2 till mor och 1 till far. Ska ordna några matchande etiketter oxå. Jag har använt ett svart mönstrat papper sen har jag använt silverfärgad bulliontråd, silvergrått band och mörkgrå filthjärtan med glitter på.


Besökare

Himla kul att jag fortfarande har besökare varje dag även fast jag inte uppdaterat på typ en månad :s

Råtorp

Ligger i Jens pojkrum ute på Råtorp. Hemma håller dom på och byter fönster (hoppas jag) så vi bestämde att de va smidigast att flytta hem till hans familj i några dagar. Igår hade vi det jättetrevligt, jag och bröderna Carlson spelade spel och åt kladdkaka. I morn hade vi tänkt flytta hem igen. Då blir det lite kalas på kvällen också. Det ska bli trevligt :)


.

Idag har det haglat, hagel är kul.

RSS 2.0