Rösta på min påse!

Fetaost & rödlök!

Tycker du det verkar gott? Tryck på länken och rösta på min påse :)

Länk!




Bild från.








Lån

Idag fick vi hem lånepapprena ang bostadslånet. Det va ingen dålig lunta. Och jag vill ju inte påstå att jag har lätt att förstå allt bankdravel. Men lite klokare kanske jag blev. Observera kanske. De va väl ca en cm papper med räntesatser, ammorteringstabeller och annat joks. Men det ska nog lösa sig det där. Får väl ringa vårt ombud om jag inte förstår allt.


Rödvin

Heljen har vart superbra, dock vart det lite mkt rödvin i mina mattor och min soffa men de döljer vi med en pläd så va de problemet ur världen ;)

Ska strax gå iväg och sola, sen blir de säkert gym i eftermiddag oxå.

Till heljen blir det en tripp till Örebro jag och Jens ska se på Raw comedy clud och bo på hotell :)



Bilden är länk till källan.

Blev grymt sugen på lättsaltade chips nu :o

-

Ikväll äre fest!!

Bilder

Nu har jag scannat in bilder på lägenheten, men de va bara ena sidan som vill med. Jag är inge haj på scanners men den andra sidan jag försökte scanna så tog den bara med en bild fast jag ville ju ha hela sidan :o Nån som vet va de kan va för tok?

Här kommer iaf sidan jag fick med! :)



Vardagsrum, sovrum och badrum saknas på den här bilden, ska försöka igen i morn men nu måste jag sticka. Ska på inspirationskväll med interflora på Gustav fröding. :)

Planritning

Jag slängde ihop en snabb planritning för det fick vi ingen, Dock stämmer ju inte måtten och så men så ser ni ungefär hur de blir.


Omöblerad




Halvmöblerad

63 kvm

Tur/otur

Jag anser mig själv vara en riktig turgumma jag får de mesta som jag vill, jobb, väder etc. Och när man har en kille så underbar som Jens och precis har köpt lägenhet med honom kan jag inte annat än tro att jag har sjuk tur. Dom gångerna jag faktiakt inte får som jag vill ser jag bara som hälsosam otur, annars skulle man inte uppskatta när man väl har tur.

Hur är det för dig? Har du tur eller otur?




Bilden är länk till källan

-

Gårdagen va hur bra som helst, god lunch med mor, Sofia och kusin Ida. Sen åkte mor tillbaka till jobbet och vi andra såg på Prinsessan och grodan och åt maränswiss, Lovely! Sen åkte vi på hockey Jag, Sofia, mor, 2 praktikanter, far, Kusin Ida och Kusin Jonas. Första perioden va skitbra sen lana de utav lite men vi vann iaf med 5-2 Yey Färjestad is the shit!

Idag är det tvättdag och så ska jag försöka städa lite mer, kom inte så långt häromdagen. På Fredag är det fest så då ska de va klart iallafall. :)



Bilden är länk till källan

Kusinvitamin



"Krakelspektakel Kusinvitamin hängde och slängde uti en gardin"


Idag kommer min kusinvitamin och hälsar på, hon bor i Dalarna så det är inte så ofta man ser henne tyvärr. Jag tänkte bjuda på kycklingsallad till lunch sen får vi se vad vi hittar på för bus.

Ikväll blir det hockey med jobbet Färjestad-Rögle Go Färjestad! Får se om vi hinner en vända till gymmet också, Sofia gick och la sig 5 i morse så vi får se när hon orkar upp. Annars kan ja köra lite hemma. :) Träningsnarkoman hej ,här kommer jag!

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, släppa in solen och få bort lite disk i köket.


Temadagar




Igår hittade jag och sambon en kul sida. Där står alla "temadagar" 2010 med. Som igår var det ju t.ex. Internationella kvinnodagen. På Torsdag är det Världsnjurdagen och Internationella dagen för terrorismens offer.

Den 27/3 har vi Internationella vaginadagen (?!) och Rädda barnen-dagen. En annan kul grej var att Negerbollensdag och Internationella strokedagen ligger på samma datum, 11 maj om någon ville veta.

Det finns även Internationella våtmarksdagen, Star wars dagen, Handduksdagen, Epilepsidagen, Klamydiadagen och många andra konstiga dagar som de flesta förmodligen inte vet om.

Enjoy, bilden är en länk till sidan!


Nya lägenheten

Vi har de mesta vi behöver men eftersom vi inte har haft nåt ordetligt kök i den här lägnehetn så har vi inget köksbord och sånt. Men det har jag ett runt fint vintage hos mor och far som jag tänkte claima. Lite annat smått och gott som ska införskaffas. IKEA är ett självklart val för min plånbok.


Svart HAMPEN matta


Fönsterlampa SKIMRA den längst ner, blålila. Även samma fast i större modell som taklampa.


Stol MARTIN

Det är vad jag tänkt än så länge. Har även skissat lite på hur jag vill ha det i vardagsrummet men där är det bara stolsdynor som saknas. Eftersom mina kära rock 'n' roll vänner sitter sönder dom med sina nitbälten är de nödvändigt :p

-

Oj det har hänt mycket sedan jag skrev här senast. Jag och Jens har köpt oss en lägenhet så om 2,5 ska vi flytta. Ska försöka scanna in bilder på den när jag kommer till jobbet.

Jag och Sofia har börjat träna en massa så de blir gym ca 3 gånger i veckan än så länge. Får se om de blir mer när man kommer igång ordentligt. Än så länge har vi kört en månad ungefär.

Jag har fått ett oväntat jobberbjudande, inte jättespännande men kul iallafall, men jag berättar mer om det när jag vet säkert att de blir av.

Snart bär det av till gymmet!

RSS 2.0