Ett måste

Jag bara måste ha dom här skorna. Dom är riktigt snygga! Ska gå till Bianco och prova dom känns dom bra får de bli dom efter löning :D Dom kostar 750 kronor, har dock för mej att de stod 700 på dom ja kikade på i butiken, men står de 750 på internet så lär de stämma :) Ni hittar dojorna här!


Disney pinup

Satt och googlade lite på pinups, funderar på en tatuering. Hittade då en serie bilder som en har gjort. Jag fastade vid dessa tycker de är helt underbara. Tänkte dela med mej av dem.

























Alla är gjorda av mimi-na.deviantart.com de finns även fler av dessa underbara flickor :)

Dukning

Min nyaste dukning. Tog ingen heltäckande duk den här gången, bara en cerise löpare. Byggde upp en oregelbunden form av rostig ståltråd. Sedan klädde jag provrör med brun bast och fäste dem på taggtråden. Blommorna jag använde mej av var min kära gloriosa som ja tjatar om jämt och crocosmia som är en söt orange skapelse dem satte jag bara ner i provrören och sen var de klart! Är supernöjd faktiskt blev ganska precis som ja hade tänkt mej.







Så, feedback tack :)

De 2 sista fotona har Sofia tagit :)

Klar..

Dukningen är klar dock har ja inte min kamera här och ja kan inte med mammas, de blir bara suddigt :/ Så tror ja väntar med att lägga upp. Men ja är supernöjd blev precis som ja ville ha de :) Så bilder kommer nån dag framöver, är ni otäliga får ni väl kika in i butiken :) 

Saxophone dream

Inatt drömde jag att jag och min morbror skulle rengöra Jens(sambons) saxofon, Vi krympte så att vi blev så små att vi fick plats några hundra stycken i saxofonen. Sen fyllde vi upp den med vatten och sen skulle de skrubbas, då kom morbror på en kul lek. Alla skulle para ihop sig  två och två och sen skulle man jucka mot varann så skulle de bli rent xD De kostiga var att de va massa konsiga saker i vattnet, en kundvagn t.ex. Sen fick vi reda på att de va avloppsvatten va "badade" i, oså fick ja munnen full i toapapper :s




Källa


I eftermiddag kommer de en ny dukning, äntligen!

RSS 2.0