Tatuering

Jag har alltid velat ha en tatuering och nu vet ja att ja vill ha något med Johnny Cash men ja vet inte vad. Nån som har lust o rita upp ett förslag? Vet att jag vill ha den på ett ställe där jag kan täcka över den. Just nu jobbar jag för mamma och hon brukar inte ta så hårt på det men när de blir dags att skaffa ett annat jobb kanske de inte är samma visa.

Googlade lite och hittade en såååå söt hemsida babywit.com dom säljer babykläder, så himla tuffa!






Vet ju vart ja ska handla när de blir dags för sånt iaf ^^

Hemma

Då var man hemma från peace and love då. kom hem i söndags men har vart sjuk så ja har inte orkat skriva. De va en himla kul vecka. Dock fruktansvärt varmt, fanns knappt nån skugga att hitta så jag fick värmeslag tror ja. På torsdagen svällde händerna upp, på fredagen svällde öronen upp och på lördan svällde fötterna och nu är de halsens tur. Sitter på jobbet men ja skulle helst ha vart ledig. Men de är iaf ganska svalt här inne till skillnad från hemma. I morn är ja ledig o då skulle de vara lite humanare temperatur ute, skönt! Kanske man kan ta itu med uppackningen.

Igår va de så varmt så ja och Jens fyllde pet-flaskor med vatten och frös dom o hade i sängen när vi skulle sova de va skönt :D

Sista

Har packat nästan allt nu, utom smink o tandborste tror ja. Så nu kan jag slappna av. Jens håller på och bakar en pizza åt oss för vi håller på att gå av av hunger :) Så de blir att avnjuta den ooch sedan stupa i säng. Sista inlägget innan vi åker nu så nästa blir väl om en vecka ungefär. Har höga förhoppningar på den här veckan!

I'm off to Borlänge

Peace and Love väder!

Tv4 säger;



Smhi säger;



De ser ju skit bra ut, eller va tycker ni? :D

Midsommar på Smögen, lördag

Idag latade vi oss en hel massa. Tills på eftermiddagen då vi kom på att vi skulle gå ut en sväng, vi hamnade till slut i Kungshamn. De är en bit dit kan ja säga o de va väldans varmt. Räddningen blev en supermysig restaurang ute på en brygga som hette "havsnära". Super mysigt i den sköna solen, där stannde vi o drack lite öl och cider. Sedan tog vi Zitan, en liten båt som går mellan Smögen och Kungshamn, tillbaka till Smögen. Där åt vi en fantastiskt god middag på Skäret, en fin retaurang med en som spelade piano för oss. Jag åt, hängmörad biff med lökcreme och rökt potatispuré. Sjukt gott var det. Notan för oss alla 5 landade på 1900 kronor. De var de dyraste jag har ätit nån gång ^^ Blev en relativt tidig kväll för mej för jag skulle köra hem. Allt som allt var de en sjukt bra helj som jag gärna gör om.



Många fler bilder finns på Facebook öppet för alla att titta på om ni är nyfikna.

Midsommar på Smögen fredag, midsommarafton

När vi hade gått upp och käkat lite tog vi bilen till ica och handlade lite som behövdes, lunch, middag och frukost :) Sen byggde vi en bar av lastpallar som vi döpte till pallen bar eller ballen om man så vill ;) Vi gjorde iordning lite käk o satte oss ute i solen och åt sill och potatis. På eftermiddagen gick vi in till gästhamnen kikade runt lite och åt glass. På kvällen blev de grillat kött och potatisknyten, tzatziki och bearnaisesås. Va himla gott!

Efter det blev de en massa dricka i vår nya bar och sen in på ett ställe som hette Hamnen 4 som va bar och nattklubb. Där lyckades Jens hamna mitt inne i ett slagsmål utan o märka de och en av killarna som slogs laddade och sl´kulle slå Jens men de ville ju inte jag så ja slängde mej emellan o skrek fula saker åt killen. Trodde ja skulle få stryk där men ja klarade mej, hade de vart värt för att skydda min älskling iofs. På det stora hela var det en väldigt bra midsommarafton!











Midsommar på Smögen Torsdag

Torsdag:
Jag, Jens och Love åkte från Karlstad ca klockan 3 på torsdag eftermiddag. Resan tog ca 3 timmar. Vi kom fram till ett mycket blåsigt Smögen, Carl sa att de va de mesta de skulle blåsa på hela säsongen. Vi kom fram till ett gammalt segelmakeri som vi skulle få bo i, de va sjukt stort! Och vi hade utsikt över hela gästhamnen, de va jätte fint. Vi väntade tills Adam slutade sen gjorde vi tacos till middag och Carl fixade efterrätt vaniljglass, cocktailfrukt och odense chokladsås, prova den såsen den va underbar! Sen drack vi och hade det lite trevligt. Senare gick Jens och Carl ut och tog en öl.


Så här stor va vårt "vardagsrum"






Hemma

Vi kom hem från Smögen igår vid 4. Då åkte vi till mamma och fikade för hon fyller år i morgon. Så de blev sent innan vi kom hem, idag jobbar jag heldag (10 timmar). Och i morn bär de av till Borlänge och Peace and Love! Gud va jag längtar, hoppas att de här underbara vädret följer med oss upp!

Smögen bilder kommer strax!

Smögen!

Ja snart sticker vi iväg till Smögen. Hoppas dom har bättre väder än vi har vill inte tillbringa hela heljen i ösregn :/ Tyvärr så har två blivit sjuka så de blir en liten mysig familjesemester med mej, Jens och Love :) Blir nog bra det med. Carl väntar på oss därnere oxå så de blir nog skoj :)

Trevlig midsommar

Tvättdag

Ja idag har jag tvättat nästan hela dagen. Jens är ner och stoppar in de sista i tumlaren. Jag även kört min kusin till ortopeden i Forshaga, bakat en stor kladdkaka, handlat och städat lite. Nu håller jag på o gör mat, det blir stekt ägg, stekt potatis och bacon. Fett men gött!

Appropå mat åt vi nåt rikigt gott häromdagen. Vi gjorde vitlökssmör och bredde de på båda sidorna av vanligt vitt formbröd, sedan stekte vi de i olja. Sen lassade vi på massa grönsaker och strimlad kyckling som var stekt och kryddad med curry, paprika, vitlök, chili, svartpeppar och salt. Mumma va de ^^ Tog kort på de så kanske ska lägga upp dom :)

Barn ^^

De var precis en ca 4 årig pojke och hans mamma inne hos mej på butiken och skulle köpa en blomma till pojkens pappa. Pojken fick bestämma precis hur de skulle bli sen sprang han iväg med påsen medan hans mamma betalade. Plötsligt tvärvänder han o kommer springade om skriker "det här blev ju inte alls som ja hade tänkt mej, ja vill lämna tillbaka!" Mamma blev lite generad och tog pojken o midjan och bar iväg honom medan han hötte med fingret mot mej och skrek "Din lilla dumma dam!"

xD Haha han gjorde min dag iaf ^^

House of wax

Igår var jag tvungen att se hur kass Paris skådespelarinsats verkligen var så jag såg House of wax. Den var inte så dålig som jag trodde men det var ju inte heller nåt av de bästa jag sett. Lite skum story, vet inte om de var spännande eller löjligt. Fast det var ganska äckligt.

Det är ett gäng kompisar som är ute och campar, oså går fläktremmen i bilen av så två av de sex ungdommarna tar sig till en liten bortglömd stad för att köpa en ny. När de kommer fram kan de inte hitta någon, de ser en kvinna i ett fönster men går direkt till macken. Där finns inte någon personal. Men de hör ljud från kyrkan så de går dit och råkar klampa in på en begravning med massa gäster. De hade tur och mackföreståndaren var där inne och lovade att hjälpa dem. Medan de väntar på att begravningen ska ta slut går de till House of wax som är ett vaxmuseum. Sedan dör ungdomarna på löpande band, som i alla skräckfilmer. De två som överlever, ett syskonpar, upptäcker att de finns bara två levande människor i hela staden och att alla andra är vaxdockor med lik inuti.

Vill ni se hur den utspelar sig får ni se på den, men de är inget som jag varmt rekommenderar. Den funkar som tidfödriv men ja kommer inte att se om den.


Max Manus

Förra veckan såg vi på Max Manus - Man of war. Det är en biografisk film om den norska motståndsmannen Max Manus. Den utspelar sig under andra världskriget från att kriget började fram till sommaren 1945 då det blev fred. Den hade en budget på 55 miljoner kronor, vilket gör den till ett av Norges dyraste filmprojekt.

Jag är lite svag för biografier för jag vill lära mej något nytt hela tiden och att se på film är ju ett väldigt roligt sätt att lära sej på. Sen tycker jag att andra världskriget är väldigt intressant, så det var en bra kombination.
 
Jag tänker inte avslöja något för jag tycker att ni ska se den själva, den är väl värt det.



Studenten

Har inte blivit så mycket uppdaterat under veckan. De har vart helt galet på jobbet med studenten och så. Sen har de vart en massa fester så ja har inte haft någon tid över.

Emelie, en av mina bästa kompisar från högstadiet, tog studenten i torsdags så vi var hos henne i Forshaga och firade lite. Jag hade skitkul! Bilder kommer senare.

På torsdag åker vi till Smögen över midsommar. Det ska bli härligt. Det blir jag, Jens, Love och Rickard sen har ja frågat kusin Malin så jag ska slippa vara ensam tjej. :) Jag hoppas på fint väder. Hört att de inte ska va molnigt och regnit på kusten och på vissa ställen i Sverige blir det 20-25 grader så ja hoppas :D Någon annan som vill med om inte Malin kan? Det blir fest hela heljen, så ingen vekling! ;D Borta torsdag till söndag.


Coraline

Jag och Jens såg precis en film, Coraline hette den. Det är en animerad film baserad på boken med samma namn av Neil Gaiman. Jag tyckte den var mycket bra och väldigt välgjord. Rekommenderar den verkligen. Orkar inte skriva mer nu för jag ska gå och sova men här kan ni läsa lite mer om filmen. Imdb är förresten en välgt bra sida, om den kanske är nån som inte hört talats om den.



Nu ska jag gå och lägga mej, nattinatt <3

Modeakuten

Jag beställde 2 navelpiercingar från modeakuten för mer än en månad sedan. Eftersom det tog så lång tid mailade jag och frågade vad som hade hänt, hur lång tid det brukar ta o.s.v. Det här är svaret jag fick, ca 2 veckor efter att jag skickade mailet.

"Hej
har haft butiken nerstängd ett bra tag.
kommer inte skicka ut något på ett tag."

Vore de inte bra att informera kunderna om något sånt? Jag tänker ju aldrig mer köpa något därifråm, och de avråder jag er andra också från att göra. Sen har jag aldrig haft förtroende för ett företag som inte kan stava och inte använder versaler i början på en mening. Och så dåligt med information sedan, och ingen ursäkt eller något. Nu blev jag riktigt irriterad. De dumma är att jag vill verkligen ha de smycket jag beställde, de är jätte fint. Det finns visserligen liknande på andra ställen men de är ofta för mycket glitter eller massa häng och det vill jag inte ha.

Therese

Vet inte om jag är den enda som har vart avstängd från omvärlden de 2 senaste dagarna o har missat detta. En 16-årig tjej har blivit mördad av 2 jämnåriga, en pojke och en flicka. Polisen tror att motivet var avundsjuka. Jag förstår inte hur nåt sånt kan hända, de är fruktansvärt. Läs mer om det här!

Vill ni gå in och läsa hennes blogg och skriva någon rad finns den här.

Vet inte vad jag ska skriva mer. De måste ju vara något fel på folk som kan slå en människa till döds. Nu vet ja inte om dom slog henne eller hur de hade hänt. Borde inte alla ha en spärr i huvet som säger till att man inte ska slå ihjäl folk?!

Vila i Frid Therese. Jag hoppas att de som gjorde de får lida resten av sina liv! Jag hoppas att din familj och dina vänner kan finna frid.

Sänder även en tanke till Eric Forsberg Eld & Malin Eriksson. Båda gick bort i bilolyckor i vilka båda körde själva. Eric för 4 år sedan o Malin för 1 år sedan.

Dagen

Än så länge har de inte hänt något spännande idag. Ja väntar o väntar :) Funderar på va ja ska äta till lunch, inte så intressant. Ikväll ska vi iväg och titta på när Klaras band spelar, de ska bli kul :) Och i morn är de kalas hos oss :)

Natti natt

Nu ska ja o Jens krypa ner i sängen och se på en film <3. God natt

Picknicken

Ett par bilder från picknicken i lördags :)


Pajen :)


Och älsklingen :)

Självförtroende..

Idag är självförtroendet i bott! Tycker ja är så jävla ful i håret o att de gör så att ja inte passar i nånting längre. Konstigt att de sitter i håret. Sitter därför nu o letar billigt löshår. Låter jättefjantit men ja vill känna mej lite snygg i sommar iaf. Ja vill trivas med hur ja ser ut. O de gör jag vanligtvis men absolut inte idag!

Dröm

Ja drömde om Jens kompis Rickard i natt, han kom och snattade i butiken så ja haffade honom och va jättearg. Sen kom han tillbaka efter en stund med ungefär 15 tjejer som skulle uppehålla mej medan han gjorde ett nytt försök. Men ja hade superhöga klackar på mej så ja klev över disken o alla tjejerna och drog med honom ut och frågade vad han höll på med. Då började han gråta jättemycket o sa att han gjorde de för att ingen tyckte om honom.

Silkonfritt schampoo

Moa tipsade mej om att köpa schampo utan silikon i eftersom det är dåligt för håret. Men det är ju inte så lätt att veta vad som är silikon i innehållsförteckningen på schampo och balsam flaskorna men nu har jag hittat vad dom kallar de små rackarna för ;)

Dimethicone, trimethicone och cyclomethicone är rent silikon. Den informationen hittade jag i ett forum, där står de även andra saker som man ska undvika i schampo, läs mer här.

Men här har jag hittat ett exempel på ett schampo utan silkon och sulfater.


Ensam

Visst är de skönt o va själv ett tag men nu börjar ja känna mej ensam :/ Men han är hemma om mindre än en o en halv timme om dom inte kommer på nåt mer bus ;) Ja måste nog träna på o va ensam, de är nåt ja verkligen inte gillar. Städa har de inte blivit nåt av heller. Har bara surfat runt o läst en massa :) Köpte mej en ny klänning idag, kanske ska visa upp den. Men då måste man ju göra sej lite snygg oxå.. hmm.. nä de vart ett stort projekt vi struntar i de ;)

Cravings

Tjäna lite pengar på din blogg? Gå in på www.cravings.se Och glöm inte kolla in min dagens craving från Fleur de Santé :)

Bil fixad!

Nu har ja fixat en lagom stor bil till Tysklands resan, de blev pappas ^^ Jens får låna den på villkoret att han köper mina jävla cider sa pappa :p haha!

Nu har Jens och Chriss gått på bio så jag är ensam hemma. Kankse borde städa lite så ja slipper ha ellt tills i morn, De vore skönt o slippa. Inte nån som har lust att städa min lägenhet, jag betalar i kramar ^^


Sivletto

En av mina favorit webbshopar är Sivletto dom har mycket fint. Och butiken, som ligger i Stockholm är väldigt mysig. Tyvärr har jag bara köpt ett hårspänne därifrån men mer ska de bli ;D


Regn :s

De började ju regna när ja skulle cykla :p de vart lite kallt ^^ ja kom fram iaf, dock 7 min sent för ja mötte Zarah på vägen :) De vart lite tufft utan växlar men de gick att ;)


Såhär fin cykel vill ja oxå ha, nån som är bra på o sticka?

Kvällen

Visiten hos svärföräldrarna igår inkluderade mat, mat är bra :D Efter att vi hade fixat cykeln igår så cyklade vi hem till Moa där vi fick lite cider och öl. Det var mycke trevligt vi satt och pratade om allt och inget till klockan va 11 sen åkte vi hem. Jens glömde dock bort o skruva fast en grej så bromsen funkar inte. Jag frågade va den va grejen va bra för men han sa att han visste o hade koll så då fick han fixa själv, sen slutade växlarna o funka oxå men de löser sej :) Ska ta lilla pärlan på en tur sen. Cyckla till jobbet tänkte jag. Nu blir de frukost om de finns nåt att äta.

Kladdis!

Nu har ja bakat kladdkaka o jens har vispat grädde så vi ska mumsa i oss :) Sen blir de nog hem till hans föräldrar en stund o byta däck på min cykel så att ja kan använda den :)

Tyskland

Det ser ut att bli en spritresa till Tyskland under nästa vecka så ja sitter o kollar lite på hemsidan va man ska köpa. Ja får inte följa med själv eftersom ja ändå inte får ta med nåt in i landet än så är de ingen idé. Fast Jens är lite vrång som vanligt o vill inte köpa med de ja vill ha. Hade ja bara velat ha öl o ren sprit hade de säkert gått bra men cider är slöseri med plats tycker han. Elakt när ja har styrt upp allt.

Jobbet

Baguetten var jättegod! Vi satt vid älven o käkade, jättemysigt ^^ Sen gick vi o köpte glass. Sen kom ja på att ja va tvungen o byta om innan jobbet så då blev de lite stressigt, men nu är ja här iaf. 2h o 20 min kvar. Inge kul o jobba i de här vädret men man måste ju ha pengar. Pengar suger, iaf när man inte har några.

Subway

Moa ringde och frågade om jag ville ha en gratis baguette på subway, självklart vill jag de :D Go Moe!

Juni

Väldigt bra början på månaden tycker jag ;) dock sov ja till nu, brukar inte sova så länge men de va skönt. Har bikinin på mej och är redo för att gå ner o sola! Ska bara plocka ihop lite grejer, filt, bok o vatten o sånt :)


Har kollat in lite sommar väder och de ser ljust ut. Om ni oxå är intresserade kan ni läsa en av de prognoser ja har läst här.

Heljen var jätte bra förresten, Hannes va jätteduktig på teatern. Picnicen va jätte mysig. O festen var trevlig dock va de inte så mycket folk på nöjes tyvärr men ja hade de bra ändå. Fick komma in gratis så d eva ju inte fy skam, tack så jättemycket för de :)

Nä nu ska ja gå ut o ta vara på dagen, Puss o Kram

RSS 2.0